OSAVI Hydrolyzed Collagen Type I&III
Colagenul hidrolizat OSAVI Type I&III sub formă de pudră conține peptide de colagen ușor digerabile cu gust și miros neutru. Acestea sunt obținute din colagen de tip I și III furnizând 18 aminoacizi esențiali inclusiv glicină prolină și hidroxiprolină aminoacizi de bază necesari pentru sinteza colagenului.
Colagenul principalul element structural al organismului
Colagenul este cea mai importantă proteină structurală din organism reprezentând aproximativ 30 la sută din totalul proteinelor. În funcție de tipul de colagen acesta îndeplinește funcții diferite având o structură și o localizare specifice. Cele mai comune tipuri sunt colagenul de tip I prezent în tendoane oase piele și țesut subcutanat și colagenul de tip III prezent în piele mușchi și vase de sânge.
Funcția principală a colagenului este de a oferi rezistență mecanică țesuturilor contribuind la elasticitate fermitate și netezimea pielii. Această rezistență unică este datorată structurii specifice a moleculelor de colagen care le conferă o mare rezistență la întindere și durabilitate mecanică. Din acest motiv colagenul este esențial pentru menținerea unui aspect tânăr și sănătos.
Scăderea sintezei de colagen și factorii de risc
Un corp tânăr și sănătos are capacitatea de a regenera colagenul menținând țesuturile în stare optimă. Însă odată cu înaintarea în vârstă această abilitate scade treptat. Declinul începe după vârsta de 25 de ani iar după 50 de ani sinteza colagenului se reduce semnificativ.
Pe lângă îmbătrânire există mulți factori care contribuie la afectarea producției de colagen printre care menopauza dieta săracă în proteine deficitul de vitamina C expunerea excesivă la soare stresul fumatul efortul fizic intens și sporturile extreme.
OSAVI Hydrolyzed Collagen absorbție rapidă și ușor de integrat în dietă
Peptide de colagen purificate ideale pentru dizolvare în apă sucuri smoothieuri sau adăugate în mâncare. Mod simplu și plăcut de a suplimenta dieta cu aminoacizi esențiali care sunt elementele de bază ale proteinelor de colagen. Gust și miros neutru perfect pentru consum zilnic.
Îngrijește-ți pielea, oasele mușchii și țesuturile cu OSAVI Hydrolyzed Collagen Type I&III.
Mod de utilizare: Dizolvați 1 măsură de pudră în 200 ml de apă, băutură sau adăugați direct în mâncare. Se recomandă administrarea dimineața.
Valori nutriționale per porție
Nutrienti | Cantitate |
---|---|
Proteine | 18 g |
Peptide de colagen hidrolizat (din colagen tip I & III) | 20 g |
- Glicină | 3.98 g |
- Prolină | 2.27 g |
- Hidroxiprolină | 2.14 g |
- Alți aminoacizi | 9.61 g |
Ingrediente
Peptide de colagen bovin.